Nebujná ňadra celebrit: Mají malé poprsí? No a!

Jsou krásné, úspěšné a obdivují je miliony můžů i žen po celém světě. A co na tom, že jejich dekolty neplní bujné poprsí, kvůli kterému se jim stěží podíváte do očí. O kom je řeč? O hrstce hereček a zpěvaček, které jsou hrdé, že se nedostaly do rukou plastického chirurga.

V době, kdy to v ordinacích plastických chirurgů funguje jak na běžícím pásu, je až s podivem, že se najde hrstka žen, které jsou na své přírodní křivky hrdé. Jejich sebevědomí totiž nějaký ten nedostatek tukové tkáně na poprsí nerozhodí.

O kom je řeč? Herečce Cameron Diaz a Mille Jovovich, modelce Kate Moss, herečce Kate Hudson a dalších. Podívejte se do naší galerie, které slavné krásky nemají bujné dekolty, a přesto jim to vždy sekne.

Každý pátý člověk chce plastiku

Plastická operace se stala stejně běžnou jako péče u kadeřníka či v kosmetickém salonu. Odzvonilo dobám, kdy se zákroky utajovaly a skandalizovaly. Podle nejnovějšího globálního výzkumu totiž na skalpel plastického chirurga přívětivě kouká každý pátý pozemšťan. Na trůn umělé krásy pak usedne v budoucnosti Rusko, kde se nebojí bojovat s přírodou téměř každý druhý člověk. Hned za nimi s nadšením na operační stůl kosmetické chirurgie koukají Řekové, následováni zeměmi kolem Baltického moře.

Přirozené kráse stále věří lidé z Hong Kongu. Zde se s opovržením na plastickou chirurgii dívá 94 procent obyvatel. V Indonésii je proti 92 procent, zatímco v Japonsku a Malajsii 91 procent.

Plastická chirurgie bude rozhodně perspektivním odvětvím v době, kdy začnou stárnout dnešní dvacátníci a teenageři. Těm se představa, že škody napáchané zubem času vyspraví pomocí skalpelu, velmi zamlouvá.

Zdravější strava, delší život a vyšší jednorázové příjmy pomáhají držet stárnutí na uzdě. Ale pro mnoho lidí je dnes největším bonusem právě plastická chirurgie a zázračné omlazení čepelí skalpelu.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat