Kojící Karolína Kurková vyzývá: Chci vidět i vaše prsa!

Supermodelka Karolína Kurková se zapojila do kampaně na podporu kojení na veřejnosti. Krásná Češka zveřejnila na Instagramu snímek, na němž z vlastního prsu krmí syna Noaha, jehož porodila loni v listopadu. Rodačka z Děčína v textu na sociální síti vysvětlila, že kojení je nejpřirozenější výživa dítěte.

„Zastavuji se na chvíli, abych poděkovala za dar kojení. Příroda vyřešila problémy dávno před námi a věřím, že neexistuje lepší zdroj výživy pro naše děti než mateřské mléko, když máme schopnost kojit. Není to snadný proces, ale vyzývám vás, abyste to nevzdaly! Na počátku to pro mě byla těžká výzva, ale miluju každý krok této cesty,“ napsala Kurková na Instagramu.

Jednatřicetiletá modelka také vyzvala ženy, aby zveřejňovaly více fotek kojení.

„Oslavuji ženy, které se tak nádherně zavázaly! Moc ráda bych viděla vaše kojící selfie fotky, zveřejněte je nebo označte kamarádky, které kojí,“ dopsala manželka Archieho Druryho.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat