Vévodkyně Kate v roli modelky. Fotila pro módní bibli Vogue. Líbí?

Vévodkyně Kate je zvyklá, že se pravidelně objevuje na titulních stránkách časopisů, především těch bulvárních, ale nyní poprvé se na titulku dostala jako modelka! A hned pro nejslavnější časopis všech dob - módní bibli Vogue.

Pokračuje tak v tradici portrétování členů královské rodiny. Na stejném místě se totiž několikrát objevila i tragicky zesnulá princezna Diana, matka jejího manžela, prince Williama. Další členové královské rodiny včetně královny se objevili v magazínu, ale nikdy ne na titulní straně.


„Vogue je od roku 1916 předním mistrem v britském portrétování. Vévodkyni potěšilo, že se může podílet na oslavách 100. výročí instituce, která byla základnou pro některé nejznámější fotografy v historii této země. Je neuvěřitelně vděčná týmu Vogue a Národní portrétní galerie, že ji požádali o účast. Ráda by poděkovala Joshi Olinsovi, s nímž byla radost pracovat. Vévodkyně dosud nikdy neabsolvovala takovéto focení,“ sdělila Katina mluvčí s tím, že snímky byly pořízeny na venkově v Norfolku.

Kate na fotkách působí spíše jako milá holka od vedle než jako člen britské královské rodiny. Žádné luxusní róby za statisíce, žádné drahé šperky. Jen obyčejné tričko, košile, klobouk a široký upřímný úsměv, pro který ji milují miliony lidí po celém světě.






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat