Mariah Carey: Moje svatba je to nejdůležitější, co se kdy stalo!

Diva všech div Mariah Carey nepochybuje o tom, že se Slunce točí kolem ní. Jí vděčíme za převrácený chod vesmíru a za fakt, že planeta Země už dávno neobíhá svou hvězdu, nýbrž Slunce obíhá středobod všeho – ji. A tak směle a zcela vážně v upoutávce na svou novou reality show tvrdí, že její v pořadí už třetí svatba je to nejdůležitější, co se kdy stalo.

Reality show Mariah’s World sleduje zpěvačku v osmi dílech na jejím světovém turné Sweet Sweet Fantasy i přípravy na veselku s miliardářem Jamesem Packerem.

V jednom záběru se vyjadřuje právě k chystané svatbě s jejím v pořadí už třetím snoubencem: „To je ta nejdůležitější věc, která se KDY stala!

Carey už se ani velikášství a chorobnou sebestřednost nesnaží zakrývat. Naopak jako typický případ patologické narcistní osobnosti činí ze svého egoismu přednost.

Nejsem žádná Popelka. Můj život nebyl pohádkou. Nemyslím si, že mě někdo vůbec zná,“ dodává zpěvačka v upoutávce na pořad, který má dokumentovat její poslední měsíce života.

Carey byla vdaná dvakrát. Poprvé za hudebního producenta Tommyho Mottolu, podruhé za hudebního producenta a moderátora Nicka Cannona, s nímž má pětiletá dvojčata Moroccana a Monroe.






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat