Nejžádanější model David Gandy: Nevěřím na diety

22.09.2016 | Osobnosti

Nejžádanější model současnosti David Gandy prý nevěří na diety. Proto si hlídá to, co jí, každý den. Ačkoli občas zhřeší, snaží se žít zdravě sedm dní v týdnu. Nicméně když má před sebou focení reklamní kampaně, v níž se musí svléknout, tak přitvrdí v jídelníčku i cvičení. Šestatřicetiletý Brit považuje takové období za nudné. Ale prý mu to za to stojí.

„Když fotím kampaně, zvýším trénink na sedm dní v týdnu včetně vysoce intenzivního a vysoce účinného posilování. Ačkoli nevěřím na diety a jím velmi zdravě, snažím se opravdu sledovat, co jím po tento čas. Je to několik nudných týdnů, ale výsledek za to stojí,“ přiznal Gandy v rozhovoru pro magazín Glamour.


Ačkoli není v současnosti žádanějšího a lépe placeného mužského modela, má David pocit, že toho ještě nedosáhl v životě dost.

„Nejsem ještě zdaleka ani blízko svému cíli, stále je tu mnoho toho, čeho chci dosáhnout. Mám v plánu spoustu spolupráce a užívám si cestu za vizuální stránku věcí. Pracuji se svými týmy na tvorbě a vývoji tvůrčích a obchodních konceptů, které jsou nesmírně vzrušující,“ dodal Gandy.






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat