Céline Dion: V životě jsem líbala jediného muže. Manžela

Zpěvačka Céline Dion potkala svého manžela Reného Angélila, když jí bylo dvanáct let. Tehdy se ale potkali kvůli zcela profesionálním důvodům. Nadprůměrně dobře zpívající dívenka hledala někoho, kdo jí pomůže prorazit. Později se mezi nimi začaly rozvíjet i romantické city. Když bylo kanadské hvězdě devatenáct, začala s Reném oficiálně randit. O sedm let později se vzali. A protože byla po Angélilově boku od puberty, neměla prakticky možnost poznat jiného muže. Proto prý nikdy nelíbala nikoho jiného než právě Reného.

V lednu tohoto roku Dion ovdověla. „Než skonal, bylo to pro nás všecky moc moc těžké. Pro mě zvláště, ale i pro mé děti, vidět muže mého života každý den pomalu umírat. A když odešel, bylo pro mě trochu úlevou, že muž, jehož miluji, je jediným mužem, kterého jsem kdy políbila, jediný muž, jehož jsem milovala,“ svěřila Céline televizi CBS.


Na otázku, zda byl vskutku jediným mužem, jehož políbila, Dionová odpověděla: „Ano. Nikdy ve svém životě jsem nepolíbila jiného muže. Mužem mého života byl můj partner a byli jsme jako jeden. Takže když přestal trpět, řekla jsem si, už je v pořádku. Nezaslouží si už víc trpět.

Céline a René mají spolu patnáctiletého Reného-Charlese a pětiletá dvojčata Nelsona a Eddyho.






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat