Adele oficiálně potvrdila: Končím turné a chci druhé dítě

Zpěvačka Adele má za sebou druhou část svého světového turné. Pondělním koncertem v arizonském Phoenixu se definitivně – a možná navždy – rozloučila se Severní Amerikou. Ačkoli ji ještě v březnu čeká posledních devět koncertů v Austrálii a na Novém Zélandu, už teď prý začne pracovat na početí druhého potomka. „Odcházím a budu mít dítě,“ vzkázala britská hvězda ve Phoenixu.

Poprvé tak osobně veřejně potvrdila zprávy, že se hodlá opět stáhnout do ústraní a věnovat se rodině. Osmadvacetiletá pěnice také před několika týdny naznačila, že její 118 koncertů mající turné bude nejen prvním, ale možná i posledním. Nic podobného prý už nehodlá dělat. Trpěl tím především její syn Angelo, jehož má s partnerem Simonem Koneckim. On bude otcem i druhého potomka a možná brzy také Adeliným manželem. Zpěvačka prý plánuje i svatbu.


Uvidíme se později. Uvidíme se na druhé straně. Za pár let, když se vrátím, se mě nebudete moct zbavit,“ slíbila Adele ve Phoenixu s tím, že se teď stáhne na několik let do ústraní.

Zpěvačka na Instagramu zveřejnila fotku ze svého domova, kde na ni čekal čtyřletý Angelo s nápisem Vítej doma. „Právě jsem dokončila 107 koncertů v deseti měsících. Stoprocentně byl každý večer naživo. Zatraceně jsem tomu dala na prdel, i když si to tak musím říct sama sobě. Vy všichni jste byli ohromní, každou noc jste byli nádherní, milující a zúčastnění. Moje skupino a můj týme, díky vám to všecko skvěle klaplo. A má nádherná rodina mi to všechno velmi usnadnila. S velkou láskou,“ napsala ke snímku Adele.

Zpěvačka se vrátí 28. února na třetí část turné, kdy vystoupí v australském Perthu. U protinožců bude koncertovat devětkrát do 25. března, kdy skončí show v Aucklandu na Novém Zélandu. A předposlední červnový a první červencový den zazpívá v Londýně ve Wembley, čímž její šňůra po světě skoční definitivně. Pak si fanoušci budou muset zase pár let počkat na album s pořadovým číslem čtyři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat