Hvězdné rozchody roku 2016: Kterým celebritám to nevyšlo?

Hollywood je plný příběhů – těch se šťastným koncem i těch s koncem smutným. A protože v některých oblastech života jsou slavné osobnosti lidmi jako my ostatní, i ony zažívají v lásce vzestupy a pády. Pro které hvězdné páry nebyl letošní rok vydařeným?

Joshua Jackson a Diane Kruger

Dlouhých 10 let byl tento pár považován za jednu z nejšťastnější a také nejstylovějších dvojic Hollywoodu. Německá modelka a herečka po boku herce známého především ze seriálů Dawsonův svět nebo Fringe jen zářila. Jenže letos přišel šok v podobě rozchodu.

Brad Pitt a Angelina Jolie

Žádost o rozvod, kterou Angelina letos podala, překvapila snad každého. Brangelina, jak se dvojici přezdívalo, byli ztělesněním dokonalého páru, který spolu tvoří pohádkovou rodinu. Jenže tahle pohádka skončila a média měla na dlouhou dobu o čem psát…


Taylor Swift a Calvin Harris

Ani některým hudebním dvojicím se letos nedařilo. Taylor Swift po roce a půl „úspěšně“ zakončila další ze svých vztahů. Jediná pozitivní věc na bolestném rozchodu je fakt, že Taylor ze svých milostných neúspěchů čerpá inspiraci při skládání písní, a tak se můžeme těšit na další hit…

Lady Gaga a Taylor Kinney

Ani obří zásnubní diamantový prsten ve tvaru srdce nejspíš nepomůže téhle dvojici k oltáři. Ačkoli při oznamování rozchodu zpěvačka mluvila o tom, že se s Taylorem stále milují, zda opět najdou cestu k sobě, je ve hvězdách.

Naomi Watts a Liev Schrieber

Po jedenáctiletém manželství přichází rozvod. Naomi má s Lievem nicméně dva syny, a tak je jasné, že se nejedná o žádné drama. „Jsme především rodiče, a tak spolu v tomto ohledu zůstaneme až do konce života,“ komentoval situaci v jednom z rozhovorů Liev.

Johnny Depp a Amber Heard

Bouřlivé manželství bylo po pouhém roce trvání ukončeno ještě bouřlivějším rozvodem. Do médií se dostala dokonce Ambeřina obvinění, že ji Johnny fyzicky napadl.

Drew Barrymore a Will Kopelman

Ačkoli Drew jistě doufala, že tentokrát to bude „do třetice všeho dobrého“, ani toto manželství nepřežilo. „Dříve či později pochopíte, že rozvod není vaše osobní selhání,“ uvedla herečka s tím, že „život musí jít dál“.

Demi Lovato a Wilmer Valderrama

Ačkoli měl Wilmer pověst lamače hollywoodských srdcí (randil například s Lindsey Lohan nebo s Mandy Moore), s Demi jim vztah vydržel celých šest let. O to větší šok fanoušci této dvojice zažili, když Demi oznámila rozchod.

Mary J. Blige a Kendu Isaacs

Zpěvačka „odpískala“ letos manželství po 13 letech. Kromě samotného rozvodu pak její fanoušci zažili další šok – to když Kendu v rámci vyrovnání vznesl požadavek na rentu ve výši 129 000 dolarů měsíčně, aby si mohl i nadále vydržovat osobního kuchaře či trenéra.

Kate Beckinsale a Len Wiseman

Další z dlouhodobých hollywoodských manželství, která nepřežila rok 2016 – o rozvod požádali po 12 letech! Důvodem prý byly „nepřekonatelné rozdíly“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat