Nicole Kidman ve 49 letech: Ráda bych počala další dítě

Nicole Kidman si prý letos přeje jediné, že se stane zázrak a ona znova počne dítě. Australská hvězda ale už oslavila devětačtyřicáté narozeniny a její tělo se přesouvá do menopauzy. Pokud se jí to letos nezdaří, pak by dítě s manželem Keithem Urbanem adoptovali. Mají spolu osmiletou Sunday a šestiletou Faith.

Kromě toho má Nicole s bývalým manželem Tomem Cruisem adoptivní potomky, pětadvacetiletou Isabellu a jednadvacetiletého Connora.

„Stále mám nejmenší naději, že se něco stane tento rok. Keith i já bychom moc rádi měli více dětí. Moje babička porodila mou matku, když jí bylo devětačtyřicet! Byla bych štěstím bez sebe a těhotenství přijala s otevřenou náručí. Děti jsou radostí mého života,“ potvrdila Nicole magazínu Event.


Její adoptivní děti přijali víru otce Toma a stali se scientology. To je ale rozdělilo s matkou, která je katoličkou.

„Jsou stále součástí mého života a v mém srdci, ale jsou dospělí a mají své vlastní životy a já neskutečně chráním jejich soukromí. Ve všem, co se v mém životě stalo, bylo mateřství tou nejdůležitější věcí, která všechno změnila a učinila lepším. Měla jsem velké problémy s početím, takže oba (s Tomem Cruisem) jsme chtěli adoptovat. Je pravda, že je stále těžší a těžší se potkat, když jsou děti starší, ale vaše děti jsou stále vaše děti. Když jste matka, jste matkou na celý život,“ dodala Kidman.

Nicole první dceru Sunday porodila sama, ale druhé dítě Faith jí odnosila náhradní matka, do níž usadili Nicolino vajíčko oplozené spermií manžela Keitha.

„S druhým dítětem jsme raději zvolili náhradní matku, protože jsme chtěli další dítě tak moc, až to bolelo. Věděla jsem, že mé šance počít podruhé byly menší a menší. Pak se narodila Faith,“ dodala australská hvězda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat