Mahulena Bočanová v rouše Evině. Ve 44 letech je pořád krásná

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (44) má za sebou premiéru v podobě focení aktů. Odhodila veškerý stud i šaty a my tleskáme!

Před dvanácti lety sice už nahé snímky fotila, ale byly tak stylizované, že vlastně neukázala vůbec nic. Teď, o řadu let později, ale odhodila veškerý stud a oblečení a nechala se zvěčnit pro Diář vyhlášeného fotografa Jakuba Ludvíka.

„Snímek vznikl absolutně spontánně. Chtěla jsem, aby vypovídal o mně, byl jemný a čistý a zachytil mě v mém psychickém rozpoložení. Myslím, že se to Jakubovi povedlo,“ svěřila se Blesku Mahulena s tím, že fotografie skončila také v její ložnici, kde ji obdivuje její přítel Jiří Herda.

Mahuleně je ke cti i skutečnost, že na její přání nebyla na fotografiích použita žádná retuš.

„Pochopila jsem, že by tam kalhotky nebo podprsenka vadily a nevynikla by tolik hra světla a stínu, ve které je Jakub Ludvík nejlepší," svěřila se.

Srovnejte sami snímky Mahuleny Bočanové před 12 lety v magazínu Playboy a nyní. Kde se vám líbí víc?

V galerii se můžete podívat také na svůdné fotky Mahuleny z kalendáře, který fotila s Vladimírem Štrossem v době, kdy se rozcházela se svým manželem Viktorem Mrázem. „Fotky jsou decentní, erotika je pouze naznačena,“ komentoval fotky Štross.


Foto: Jakub Ludvík/Diář




Foto: Jakub Ludvík/Playboy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat