Podívejte, jak šel čas s Whitney Houston: Z vrcholu až na samé dno

Ve věku osmačtyřiceti let zemřela Whitney Houston - náhle a nečekaně v sobotu 11. února jen několik hodin předtím, než měla vystoupit na party Cliva Davise před udělováním cen Grammy v Los Angeles.

Brala léky jako Jackson

Whitney Houston našli ve vaně s hlavou pod vodou. Podle všeho omdlela, spadla do vody a utonula. V pokoji také nalezli lahvičky s léky Xanax a Lorazepam, které užíval před svou smrtí rovněž Michael Jackson. Zpěvačka dvě noci před osudnou sobotou strávila s přáteli dlouhými pijatykami, sama zkonzumovala velké množství alkoholu.

Ve chvíli, kdy Whitney její spolupracovníci našli bez známek života s hlavou pod vodou, čekal v hotelu štáb televize VH1, aby ji vyzpovídal, jak se zbavila svých závislostí a vrací se na hudební scénu. V tu chvíli přiběhla zpěvaččina asistentka Lynn Volkmanová se zděšeným výrazem na tváři. „Zakřičela: ‚Whitney nepřijde! Whitney nepřijde!‘ A pak jen dodala: ‚Je mrtvá,‘“ prozradila podle listu The Sun novinářka Allison Samuelson ze stanice VH1.

Whitney s hlavou pod vodou a nohama nad hladinou našla její kadeřnice. V pokoji se povalovaly lahvičky s různými léky, mezi nimi Valium, Lorazepam a Xanax – silná anxiolytika a antidepresiva s uklidňujícím účinkem, která při kombinaci s alkoholem působí silně sedativně. Kadeřnice přivolala ochranku, ta se sice pokoušela zpěvačku oživit, ale tělo prý už bylo dost chladné.

Podle koronera výsledky testu na přítomnost drog budou hotovy za šest až osm týdnů. „Tělo ale nemá žádné zjevné známky zranění a vyloučeno zatím bylo i cizí zavinění,“ uvedl soudní lékař Ed Winter.

Whitney podle svědků propařila celou čtvrteční noc v hollywoodském klubu Tru po boku svého milence Jaye J. Viděli ji tam pít velké množství tequily. Další noc s přáteli strávila opět pijatykou v baru hotelu Hilton.

V sobotu ve 14.30 se Whitney zavřela na svém pokoji hotelu Beverly Hilton s tím, že si dá koupel. Její bodyguard Ray hlídal před dveřmi. V 15.15 zpěvačka volala své mámě Cissy. V 15.43 přišla hledat Whitney kadeřnice a našla ji mrtvou. Ihned poté byla přivolána záchranka, jejíž lékař v 15.55 oznámil, že je zpěvačka mrtvá.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat