Heidi Klum v 38 letech: Na plastice jsem nikdy nebyla a nikdy na ni nepůjdu

Německá modelka Heidi Klum (38) má starosti s rozvodem. Ačkoli stres způsobený rozpadem manželství se zpěvákem Sealem by mohl ublížit její vizáži, na plastické operace prý nemá pomyšlení. Nikdy na žádné nebyla a věří, že žádnou nikdy nepodstoupí. Tedy minimálně do pětašedesáti.

Jsem hrdá na to, že můžu říct, že dnes a ve svém věku jsem nikdy nebyla ještě na ničem. Každý má svůj vkus a podle mého vkusu není plastická operace nic hezkého,“ tvrdila odhodlaně Heidi v interview pro magazín Allure.

Časopisu ale pak s úsměvem na tváři dodala: „No, zeptejte se mě na to ještě v pětašedesáti.“

Heidi má po čtyřech porodech opět postavičku jako laňka. V modelingu prý ale začínala jako docela baculatá dívka. „Měla jsem příliš výrazné křivky a velká prsa a byla docela malá. Měla jsem z toho trochu mindráky. Ale nebyla jsem v žádném případě obézní, jen jsem prostě měla prsa a boky. Ve vysoké módě na molech nevidíte dívky s velkými prsy. A já jsem vždy chtěla být modelkou,“ dodala kráska původem z Německa.

Sundala si v Arizoně horní díl plavek. Američané to považovali za skandál

Německá modelka žije spoustu let v Americe, přesto si nezvykla na tamní pruderii. Bydlela sice s manželem Sealem v liberálnějším Los Angeles, občas ale zamířila i do konzervativnějších států americké unie. A v Arizoně se zachovala jako typická Němka. U hotelového bazénu si sundala horní díl plavek. Zatímco v Německu a většině Evropy by to každý toleroval, v arizonském Phoenixu z toho byl skandál.

Nerada nosím horní díl plavek, protože nemám ráda skvrny od opálení… Opravdu musím říct, že si myslím, že lidé tady jsou upjatí. Jednou jsem se dostala do problémů ve Phoenixu. Ležela jsem u bazénu, neměla jsem horní díl plavek. Ležím a opaluji se a přišel ten chlap, ochranka. A říká: ‚Madam, musíte si dát ten vrchní díl zpět, protože si na vás stěžují. Lidé si stěžují, že nemáte horní díl plavek,‘“ přiznala Heidi v talk show Jaye Lena.

Plavky si zkusila německá modelka sundat ještě jednou, ale pak jí vyhrožovali i policií, tak se oblékla a už americkou prudérní veřejnost raději nepobuřovala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat