Simona Krainová přišla o svou blond hřívu. Kvůli práci má mikádo s okousanou ofinou!

Simona Krainová (39) se stala tváří kampaně Prague Fashion Weekend a před časem probíhalo i focení vizuálu, na kterém se modelka objeví se superkrátkou parukou ve stylu božské Audrey Hepburn!

Česká kráska, která je v očekávání již druhého potomka si z pracovních nabídek pečlivě vybírá, aby se co nejvíce mohla věnovat svému synu Maxovi a připravila se na příchod druhého dítěte. To má být podle všeho opět chlapec. "Dědeček" Karel Vágner se tak asi vysněné vnučky nedočká.

„Těším se na vnouče, těšil jsem se na všechny. Ale mně každý říkal, jak budu šílet, až budu mít vnoučata. Ale já mám pocit, jako bych měl další dítě, protože mojí nejmladší Barborce je teprve dvanáct," řekl muzikant Super.cz.

Česká topmodelka se narodila 19. února 1973 v Havířově. Po roce 1989 se dlouhonohá blondýna rozhodla zkusit štěstí v castingu, který pořádala agentura Madison models, v němž uspěla a jí se otevřela pomyslná brána ke schodům k modelingovému vrcholu.

Ačkoli začátky v Paříži nebyly pro tehdy šestnáctiletou Simonu vůbec snadné, postupem času si vydobyla pevné místo mezi nejžádanějšími modelkami. Fotila pro časopisy Elle, Marie Claire, Cosmopolitan nebo Maxim. Magazín Stuff ji dokonce v roce 2001 zařadil mezi padesátku nejvíc sexy žen světa. Kromě modelingu si Simona zahrála i v několika filmech. Nezapomenutelné jsou její role ze snímku Kamarád do deště 2 nebo z trilogie Byl jednou jeden polda.

Foto: Backstage kampaň ČR&SR Fashion Weekend 2012, Karel Losenicky







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat