Eliška Bučková ukázala silikonové poprsí nahoře bez. A dokonalou figuru navrch

Nádherná Eliška Bučková (22) poprvé vystavila své ukázkové trojky u moře. Česká miss si koncem loňského roku nechala vymodelovat božská silikonová ňadra a vyrazila je předvést také vášnivým Španělům. Na ostrově Gran Canaria je dokonce v pohodě vystavila nahoře bez. Pozor. Ale jen pod dohledem svého přítele Vaška Noida Bárty (31).

Eliška s Noidem společně vyrazili s dalšími hvězdami na Kanárské ostrovy, aby zde natočili dva videoklipy. K písni Poušť zde natáčel videoklip Noid a ke svému novému hitu Anděl zpěvák Zdeněk Style Hrubý. A oba potřebovali ve svých písních "krásné kočičky". Noid hlavní roli pochopitelně věnovat své lásce Elišce, která zpívá v písni vokály. Do vedlejších rolí pak obsadil ještě modelky Míšu Štoudkovou a Terezu Zimovou.

„Holky mi doporučila Eliška, přátelí se s nimi. Hrají takové múzy, které se mi v poušti zjevují. Duny na Kanárech byly pro natáčení výborné. To nám v Canaria travel doporučili výborně. A myslím, že všechny vypadají v klipu dokonale," prozradil Noid, který se nebál ani kaskadérských kousků a v dunách předváděl nemožné. „Občas to bylo hodně nebezpečné, ale krkolomná salta a pády jsem si užil," prozradil Noid. Zdeněk Style Hrubý si zase vybral krásnou finalistku Miss ČR Nikolu Plzákovou. „Tu mi zase dohodila kamarádka Eva Decastelo a vybrala výborně," dodal Hrubý

Jakmile skončilo pracovní nasazení, krásky i zpěváci si užívali slunného počasí na pláži u oceánu. Modelky vystavily svá dokonalá tělíčka a rozhodně se bylo na co dívat. A došlo i na jedno drama. V jednu chvíli se na pláž Playa de Ingles začaly sjíždět policejní vozy i záchranná služba. Všichni nervózně čekali, co se bude dít. Najednou jeden z policistů držel v ruce lidské srdce. „Vypadalo to jako v akčním filmu. Všichni jsme byli pořádně nervózní. Srdce obvykle nejsou normální součástí pláží," prozradil dnes již s úsměvem Zdeněk Style Hrubý.

Celé partě se hodně ulevilo, když se dozvěděli, že šlo jen o policejní cvičení. „Trošku jsme nechápali, k čemu bylo dobré. Ale zase jsme si užili napínavé drama," dodal Noid.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat