Kate Middleton v teplákách a gumácích. Takhle ji hned tak neuvidíte!

Kate Middleton má od svatby s princem Williamem neustále nabitý program. Je tak vlastně malý zázrak, že si najde chvilku, aby strávila den s dětmi na dětském táboře. Kate přitom rozhodně není žádnou fiflenou, na akci se oblékla sportovně a nebála se klečet u táboráku v lese a opékat buřty.

Princ William mě pořád rozmazluje

Po čtrnácti měsících v roli členky britské královské rodiny se vévodkyně z Cambridge, jak se Kate oficiálně jmenuje, cítí jako skutečná princezna. Nemalou měrou k tomu přispívá její manžel princ William, jenž se prý stará velmi dobře o to, aby se v královské rodině cítila jako v pohádce.

„William je velmi milý a tak trochu mě rozmazluje,“
svěřila žena, od níž britský národ očekává, že mu dá následníka trůnu.

Ačkoli se narodila jako neurozená plebejka, dnes požívá nejvyššího šlechtického titulu vévodkyně. Ten získala sňatkem s Williamem, z něhož se stal vévoda z Cambridge. Catherine prý proměna v šlechtičnu náramně baví.

„No, byl to velmi rušný rok a velká zábava… ale velmi dobře je o mě postaráno,“ uvedla Kate k otázce, jak se jí v královské rodině s povinnostmi reprezentantky britského státu žije.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat