Smyslné akty poslední československé miss. Téhle že bude čtyřicet?

Před devatenácti lety si nasadila korunku krásy jako historicky poslední československá miss.

Půvabná Silvia Lakatošová (39) žije na Slovensku a pro svou zemi již patnáctým rokem organizuje Miss Universe. Na slavnostním otevření zimní sezony v Nízkých Tatrách ukázala půvabná kráska, že strčí do kapsy o mnoho mladší kolegyně. 

Přestože se prý modelingu věnuje už jen sporadicky, nafotila sympatická Slovenka koncem září na Kanárských ostrovech hodně odvážné sexy fotky pro exkluzivní kalendář k výročí pánského časopisu, na nichž předvedla svou stále dokonalou figuru. 

A jak si Silvia své nádherné tělo udržuje? „Diety nedržím, ale musím o sebe pečovat, každý den cvičím, mám i upravený jídelníček, miluji kolo a spinning, na který chodím tak třikrát týdně,“ prozradila poslední miss Československa. Kromě toho prý moc ráda lyžuje. „Jak napadne hodně sněhu, přijedeme si vyzkoušet nové kabinkové lanovky a propojení severní a jižní strany Chopku,“ těšila se během zahájení sezony.     
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat