Julia Roberts: Nemám facelift, chci být stárnoucí hvězda

Když společnost L’Oreal v roce 2011 představila novou reklamu na kosmetiku Lancôme s Julií Roberts, do očí bilo, jak moc propagační snímek vyretušovali. Dokonale hladká tvář bez jediné přirozené vrásky pobouřila Brity natolik, že dokonce tuto reklamu zakázali jako lživou. Dnes šestačtyřicetiletá herečka prohlašuje, že nikdy nebyla na faceliftingu a že chce být „přirozeně stárnoucí“ modelkou.

„Podle hollywoodských standardů si myslím, že jsem docela riskovala, když jsem nikdy neměla facelift… Řekla jsem společnosti Lancôme, že chci být stárnoucí modelkou, takže mě musí držet v reklamě ještě pět let, než mi bude přes čtyřicet,“ uvedla Roberts v rozhovoru pro magazín You.

Julia prý pravidelně cvičí jógu a ta jí pomáhá najít mír a klid v duši.

„Stojí to na tom, že člověk není chamtivý, že netouží po popularitě, vyčistí si tajné skrýše, zbaví prachu svou mysl a nechá odplynout všechny věci, které ho mentálně a emocionálně tíží… V mém životě je teď lehkost, vzdušná kvalita související s tím, že neberu věci tak vážně. Je to štěstí,“ dodala Roberts.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí na slanině

(2 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat