»Oplácaná« Jennifer Aniston: Zhubnout byla obrovská dřina

Herečka Jennifer Aniston přiznala, že měla veliký problém zhubnout kila, která nabrala kvůli roli ve svém novém filmu Cake. Pětačtyřicetiletá hvězda seriálu Přátelé hrála ženu, která po autonehodě léčí chronickou bolest ilegálními drogami. Bývalá manželka Brada Pitta dva a půl měsíce necvičila a přejídala se, takže pěkně přibrala. Když natáčení skončilo, vrátila se k dietě a cvičení. Kila ale shazovala velmi pomalu.

Není to tak snadné vrátit se do obvyklého režimu, abych pravdu řekla!“ přiznala Jennifer v rozhovoru pro E! News.

Právě nadbytečné kilogramy, které Aniston získala během natáčení filmu, byly důvodem, proč všichni v jejím okolí včetně blízkých přátel byli přesvědčeni, že je těhotná.

Je to dost vtipné, protože spousta lidí pořád říkala, je těhotná? Odpovídala jsem, že není, ale oni argumentovali, že vypadá tak kypře. Já na to řekla, to je role, kterou hraje. Když znáte ten příběh, víte, že v ní prodělá naprostou proměnu,“ uvedla Jennifeřina kolegyně Camille Guaty v rozhovoru pro Us Magazine.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat