Těhotná vévodkyně Kate se rozplakala: Strach o umírající dítě!

Těžkou zkoušku podstoupila těhotná vévodkyně z Cambridge kvůli svým reprezentativním povinnostem. Jako členka britské královské rodiny navštívila dětský hospic v Anglii. Jenže pro ni coby těhotnou matku to byl opravdu test peklem. Koukat do očí nevyléčitelně nemocným dětem, pro něž si brzy přijde smrt, nebylo lehké. S vědomím, že má sama doma batole a další dítě v naději nosí pod srdcem, se rozplakala.

Vévodkyně Catherine alias Kate Middleton se potkala v hospici s matkou Leigh Smithovou, jíž zemřela tříměsíční dcerka Beatrice na vzácnou srdeční vadu. Se slzami v očích jí manželka prince Williama řekla: „Jste velmi statečná dáma a znovu musím říct, je mi to nesmírně líto.“

Kate je ve čtvrtém měsíci těhotenství. V červenci 2013 přivedla na svět následníka britského trůnu prince George. Se zaměstnanci Dětských hospiců Východní Anglie si povídala dlouho. A nebylo to pro ni emocionálně nic snadného. Potkala se totiž také s dětmi, které umírají. Vévodkyně se vzdala protokolu a dítka srdečně objímala.

„Kate mě před odchodem vyhledala a objala,“ svěřila britskému listu Daily Mail Leigh Smithová.

Vévodkyně z Cambridge je patronkou organizace Dětské hospice Východní Anglie a z titulu této role se snaží získat finance na výstavbu nového dětského hospice v Norfolku.

Při odjezdu domů Kate nával emocí nevydržela a rozplakala se už při nasedání do připraveného vozu. Fotografové ji při odjezdu zachytili plačící.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat