»Důchodkyně« Madonna: Nemůžu svým dětem zakazovat drogy

Madonna několikrát veřejně přiznala, že má s drogami bohaté zkušenosti. A protože s omamnými látkami v životě hodně experimentovala, myslí si, že nemá právo svým potomkům podobné experimenty zakazovat. Popová královna věří, že by byla totiž pokrytecká, pokud by se toho dopustila.

Nefandím moc drogám. Mně nijak nevyhovují. Mockrát jsem drogy zkusila, před mnoha roky, neužívala jsem si to nikdy. Chtěla jsem to ze sebe dostat, tak jsem pila litry vody v domnění, že to ze sebe vypláchnu,“ svěřila zpěvačka v rozhovoru s Jonathanem Rossem.

Madonna má dvě vlastní a dvě adoptivní děti. Nejstarší dceři Lourdes je už osmnáct let.

„Jen svou dceru žádám, aby se rozhodovala rozumně, vše dělala s mírou a aby nemíchala alkohol. Nehodlám jí říkat, ne, nedělej to. Protože je to absurdní. Není to férové. Ano, já jsem je brala,“ dodala americká hvězda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat