Carrie Bradshaw má padesát: Takhle »ošklivá« byla před Sexem ve městě (FOTO)!

Když se herečka Sarah Jessica Parker poprvé objevila na televizních obrazovkách jako newyorská novinářka Carrie Bradshaw, bylo jí třiatřicet roků. Stejně jako její postavě. Letos obě dámy narozené v roce 1965 slaví padesátku. Sarah půlstoletí zapila ve středu 25. března.

Právě postava Carrie je pro Sarah určitě největším výkonem její kariéry. Do té doby byla téměř neznámou tváří z vedlejších rolí, třeba z filmu Mars útočí. Ale teprve rok 1998 pro ni znamenal začátek slavné éry, kdy ji bude poznávat a v televizi několik roků vídat celý svět. Od premiéry prvního dílu uběhlo sedmnáct let a Sarah i Carrie tak mají padesát.

Parker strávila natáčením seriálu šest let a během té doby a vlastně dodnes neustále čelí otázkám, které se Carrie týkají. Nejčastěji se jí novináři ptají na to, co mají jako ženy společného.

„Byla mnohem lehkomyslnější a byla mnohem konzumnější člověk, než jsem já. Zcela evidentně byly její životní priority jiné než moje, také proto byla její zodpovědnost jiná. Já jsem vyrůstala bez peněz, měli jsme na rok jen dva páry bot,“ uvedla nedávno Sarah Jessica v rozhovoru pro Harpers Bazaar.

Právě lásku k botičkám, kterými je Carrie doslova posedlá, Sarah sdílí.

„Milovala jsem obchody s obuví. Celé hodiny jsem se dokázala dívat na švy na botách, na různé barvy kůže, brusinkovou, burgundskou, na hřbet boty, který byl hnědošedý a modrý, na hřbet, který byl bílý a modrý. Nevím, proč se mi to tak moc líbilo, ale líbilo. Měla jsem ráda vůni obuvi, milovala jsem jejich stavbu,“ zavzpomínala padesátiletá Sarah Jessica.

Parker se narodila 25. března v Nelsonville v Ohiu. V Česku ji jako Carrie v Sexu ve městě dabuje plzeňská rodačka a hvězda seriálu Ulice Lucie Juřičková, která letos 25. května oslaví rovněž padesátku.

Sarah Jessica má s manželem Matthewem Broderickem tři děti.

Carrie Bradshaw v jednom díle Sexu ve městě uvádí, že do New Yorku přišla v roce 1986 a bylo jí jednadvacet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat