Ďábel nosící Pradu se do důchodu ještě nechystá: Co skrývá výraz ledové královny?!

Anna Wintour je rozhodná, ambiciózní žena, které vždy ví, co dělá. Právě takový je recept na úspěch v podání jedné z nejinspirativnějších žen ve světě módy, která již více než 25 let stojí v čele prestižního amerického magazínu Vogue.

Anniny ambice se začaly projevovat již od útlého dětství. Byla prý svéhlavá a tvrdohlavá dívka s jasným cílem, kvůli kterému dokonce odešla ze školy. Anna měla nesporně talent, ale její vrozené vůdcovské schopnosti a ambicióznost byly příčinou mnoha konfliktů v její práci. Annu však nic nezastavilo a netrvalo dlouho, a zhostila se úlohy velké šéfky. Od té doby se drží na vrcholu. I když je dávno v důchodovém věku, o odchodu do důchodu vůbec neuvažuje. Na otázku co je na její práci nejlepší, odpověděla pro videovogue.com jednoduše: „Lidé.“

Anna se musela poprat s mnohým. Bulvár z ní udělal ledovou královnu, která podřídila práci vše, včetně vlastních emocí. Dokonce byla obviněna z toho, že kvůli ní ženy trpí poruchami příjmu potravy. Ona však obětovala příliš, a jen tak z něčeho se nezhroutí. A když to bulvár zkouší pořád dokola, nasadí Anna ten nejchladnější výraz, jakého je schopna, a doplní ho velkými černými brýlemi Chanel, které se staly její nedílnou součástí.

Jak vypadá její den?

Anna Wintour má své dny přesně naplánované. Každé ráno vstává o páté, aby si před úřadováním stihla zahrát svůj oblíbený tenis, navštívit kadeřníka a vizážistku, najíst se ve Starbucks a o osmé už sedí za svým psacím stolem, který pamatuje její začátky ve Vogue. Během dne udělá množství důležitých rozhodnutí. Jak sama řekla dailymail.com: „Mnozí dělají tu chybu, že příliš dlouho váhají. Já se rozhoduji rychle.“ A pokud se večer musí zúčastnit nějaké společenské akce, nezdrží se déle než 20 minut, aby byla před desátou v posteli.

A co jste o ní možná netušili?

Anna nepije alkohol, miluje kávu, pije jen perlivou vodu, nesnáší horoskopy a brokolici, jejím oblíbeným hercem je Hugh Jackman, oblíbenou knihou Pýcha a předsudek. Bojí se pavouků, vždycky chtěla navštívit Indii a z ročních období má nejraději jaro.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat