Gisele Bündchen se slzami v očích: Ukončila 20letou kariéru přehlídkové modelky

Brazilská supermodelka Gisele Bündchen po dvaceti letech ukončila chození módních přehlídek. Do oboru se dostala ve čtrnácti letech a během dvou desetiletí kariéry se stala nejlépe placenou modelkou planety. Naposledy ji viděli tento týden kráčet po mole na Týdnu módy v São Paulu na přehlídce značky Colcci, u níž jako pubertální dívenka začínala.

Právě rodná Brazílie, kde v roce 1995 odstartovala svou hvězdnou kariéru, byla zemí, v níž se světu naposledy představila jako modelka z přehlídkových mol. Výjimečné a charitativní akce v budoucnosti nevylučuje.

Pro Colcci předvedla Gisele celkem tři modely – oranžové šaty s hlubokým živůtkem, bílé krajkové minišaty s gladiátory po kolena a naposledy džíny a tílko, na němž byla fotografie jí samé při lekci jógy.

V hledišti seděl také manžel Tom Brady, s nímž má dvě děti.

„Mé tělo mi automaticky říká, pokud to, co dělám, stojí za to, a řeklo mi, abych už skončila. Respektuji své tělo, mám to privilegium, že můžu skončit. Naučila jsem se své tělo poslouchat,“ prohlásila Bündchen k odchodu ze světa přehlídek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat