PRVNÍ FOTO: Princ William a Kate mají malou princeznu!

Britský korunní princ William je otcem princezny. Přišla na svět v sobotu 2. května v londýnské nemocnici Svaté Marie. Vévodkyně z Cambridge přenášela dceru týden, porodila ji ráno čtyři minuty po půl deváté londýnského času.

„Její královská výsost vévodkyně z Cambridge v pořádku porodila dceru v 8.34 dopoledne. Dítě váží osm liber a tři unce (3,7 kilogramu). Vévoda z Cambridge byl přítomen u porodu,“ oznámil mluvčí Kensingtonského paláce.

„Královna, vévoda z Edinburghu, princ z Walesu a vévodkyně z Cornwallu, prince Harry a členové obou rodin byli informováni. Její královská výsost a její dítě jsou v pořádku,“ napsal palác na Twitteru.

Princezna, jejíž jméno zatím nebylo prozrazeno, je čtvrtou následnicí trůnu po dědovi Charlesovi, otci Williamovi a bratru Harrym.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat