Dělejte v životě, co vás baví

23.10.2017 | Finance

Kdo by se nechtěl cítit svobodnější a dělat v životě, co ho opravdu baví? Někdy k tomu stačí maličkost, jako zkusit štěstí s losy Rentiér. Díky nim si můžete užívat 5 let měsíční rentu až 100 000 Kč.

Anna si už jako malá hrála na cukrářku a pekla svým rodičům vzdušné dortíky. Jak šel ale čas, nezůstalo jen u hraní. Anna vždy dělala výborné sladkosti, ale nevěděla, jestli její dovednosti stačí pro rozjezd úspěšného podnikání, které by uživilo její rodinu.


Dělejte v životě, co vás baví

Nekonečné úvahy nad změnou kariéry vzaly za své, když Anna setřela los Rentiér a našla tři symboly “R”. Díky pravidelné měsíční rentě a bonusu 5 milionů do začátku zmizela nejistota a obavy. Anna se rozhodla splnit si svůj dávný sen – otevřít si vlastní cukrárnu, kterou pojmenovala na počest svého zachránce – U losa. Ted si konečně vychutnává ty nejsladší bezstarostné chvíle svého života.

A jaké přání je to vaše? Udělat si pilotní zkoušky a vznést se do oblak? Vystudovat vysokou krejčovinu a otevřít si vlastní salon? Stačí udělat jen první krok – setřít los Rentiér, Super Rentiér nebo Mega Rentiér a ulovit tři symboly “R”.

A do čeho se pustíte vy?

www.losrentier.cz 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat