Posvítili jsme si na „Tesco kreditku“. Vyplatí se?

17.11.2014 | Finance

Kreditní karty jsou dnes už poměrně běžnou součástí našich peněženek a jejich poskytovatelé se předhánějí v nabídce služeb, které s kartou souvisejí. Před časem představilo novou Clubcard kreditní kartu Premium i Tesco Finanční služby. Co tato karta nabízí svým držitelům? A vyplatí se o ní uvažovat?

Clubcard poukázky na další nákupy v Tesco

Při platbě Clubcard kreditní kartou Premium sbíráte Clubcard body. Za každých zaplacených 10 Kč získáte:
● v prodejnách Tesco 2 Clubcard body,
● při platbě u partnerů sítě Premium 2 až 20 bodů
● a v celé síti obchodů, kde akceptují platební karty MasterCard 1 bod.

V síti Premium najdete kromě obchodů a čerpacích stanic Tesco například e-shop Lekarna.cz, prodejny Eiffel Optic nebo prodejce sportovního zboží H2H sport. Body můžete sbírat také při platbách na internetu. Za nasbírané Clubcard body dostanete poukázky na vaše další nákupy v Tesco a díky tomu ušetříte ještě více.

Využijte bezúročného období a nakupujte bez úroků

Při používání Clubcard kreditní karty Premium můžete využít bezúročného období na nákupy kartou. Stačí pouze zaplatit celkovou vyčerpanou částku do 20. dne následujícího měsíce. Vaše bezúročné období pak může být až 51 dní.

Pokud tedy nakoupíte například na začátku června a vše splatíte do 20. července, neplatíte žádné úroky. Jen si musíte hlídat, aby byla celková splátka připsána na účet k vaší kartě včas.

Nákupy na splátky s kartou? Ano a ještě s lepším úrokem!

Karta umožňuje rozložit si větší nákup (v hodnotě nad 3 000 Kč) v prodejnách či čerpacích stanicích Tesco do splátkového kalendáře s přesně definovanou výší splátky a dobou splácení. V případě rozložení nákupu na splátky získáte s Clubcard kreditní kartou Premium lepší úročení a díky možnosti nastavit si dobu splácení až na 60 měsíců si nastavíte výši splátky tak, aby vám co nejvíc vyhovovala.

Splátky si sami jednoduše nastavíte v internetové aplikaci www.SpravceFinanci.cz a nemusíte kvůli tomu nikam chodit. Na českém trhu tuto službu nabízí kromě provozovatele Tesco Finanční služby pouze 2 bankovní společnosti.

O bezpečné používání karty je postaráno

Karta umožňuje rychlé bezkontaktní platby, takže kartu nemusíte dávat v obchodě z ruky. Clubcard kreditní karta Premium je vybavena nejmodernějšími ochrannými prvky, například magnetickým čipem, je embosovaná a je samozřejmě také opatřena verifikačním kódem pro bezpečné platby na internetu. Její používání je tedy bezpečné a zároveň pohodlné.

Nakupování s Clubcard kreditní kartou Premium se vyplatí

Clubcard kreditní karta Premium je bezpečnou, moderní a dobře vybavenou kreditní kartou, s níž můžete výhodně nakupovat. Pokud ji budete správně využívat, včetně všech jejích vlastností, přinese vám vedle pohodlí i velké úspory. Pokud uvažujete o pořízení kreditní karty, bude Clubcard kreditní karta Premium od Tesco jistě dobrou volbou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat