Prostreno.cz

Karbanátky se zelím

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 925 kJ / 221 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy20g
tuky11g

Ingredience na

  • 500 g mletého masa
  • 500 g čerstvého bílého zelí
  • 2 ks vajec
  • 1 ks cibule
  • 1 hrnek krupice
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 lžička oregana
  • 3 špetky soli
  • 100 ml olej na smažení
  • Na obalení
  • 1 miska strouhanky

Postup přípravy

  1. Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  2. Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,00g
  • Sacharidy:

    272,96g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    156,28g
  • Vláknina:

    61,00g

Aktivita pro spálení: 221 kcal

27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Smažené karbanátky

(31 hlasů)
40min
810 kJ

Karbanátky s kari omáčkou

(13 hlasů)
60min
422 kJ

Šunkové karbanátky na gril

(19 hlasů)
50min
661 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat