Prostreno.cz

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Recept na kapra marinovaného v bílém víně s řapíkatým celerem uvítají milovníci ryb.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 6h a 50min

    6h a 15min příprava

    35min vaření

  • 655 kJ / 156 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy11g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté porce kapra vložte do mísy a zalijte 0,75 l vína. Přikryjte a nechte ho více než 6 hodin v chladu.
  2. Oloupanou cibuli a očištěný celer nakrájejte. Kapra vyndejte z vína a obalte v hladké mouce.
  3. Na oleji s máslem nechte zesklovatět cibuli a celer. Přidejte bobkový list a petrželku. Na této směsi opečte kapra do zlatova.
  4. Osolte, opepřete a zalijte zbytkem bílého vína. Poduste nepřikryté zvolna na mírném ohni přibližně 25 minut. Hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,20g
  • Sacharidy:

    215,90g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    199,45g
  • Vláknina:

    56,00g

Aktivita pro spálení: 156 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
543 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
325 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat