Prostreno.cz

Pstruh na bylinkách

Recept na pstruha s bylinkami provoní kuchyň a zaručeně uspokojí i mlsné jazýčky.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 562 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte, opepřete, pokapejte citrónovou šťávou, potřete prolisovaným česnekem. Dejte na hodinu do lednice.
  2. Bylinky nasekejte. Na rozehřátém oleji opečte zvolna porce ryby z jedné strany, posypte bylinkami, otočte, posypte zbytkem bylinek a pečte z druhé strany. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,50g
  • Sacharidy:

    204,10g
    • Cukry:

      12,24g
  • Tuky:

    122,98g
  • Vláknina:

    89,00g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

(22 hlasů)
35min
463 kJ

Grilovaný pstruh

(18 hlasů)
45min
712 kJ

Pstruh v alobalu

(11 hlasů)
40min
887 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh na bylinkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat