Prostreno.cz

Kedlubnový salát

Recept na rychlý salát z čerstvých kedluben a ředkviček může nahradit večeři.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 335 kJ / 80 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nastrouhejte a dejte do misky.
  2. Omyté ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a přidejte je ke kedlubnám. Dále přidejte omytá, na plátky nakrájená jablka, nakrájenou citrónovou trávu, vše pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a promíchejte.
  3. Smetanu našlehejte se lžičkou cukru a lehce vmíchejte do salátu. Nechte 30 minut odležet.
  4. Rozdělte do misek, ozdobte koprem a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,52g
  • Sacharidy:

    215,80g
    • Cukry:

      120,20g
  • Tuky:

    40,30g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 80 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Letní cuketový salát

(9 hlasů)
20min
246 kJ

Okurkový salát s fetou

(18 hlasů)
15min
792 kJ

Cuketový salát se sýrem

(7 hlasů)
20min
442 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kedlubnový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat