Prostreno.cz

Polévka z růžičkové kapusty

Recept na rychlou polévku, která vám doplní vitamíny.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 374 kJ / 89 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytou růžičkovou kapustu nakrájejte na poloviny, očištěné žampióny nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle orestujte oloupanou, nakrájenou šalotku, přidejte houby, tymián a restujte 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte růžičkovou kapustu, přikryjte a vařte 15-20 minut.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařící polévku rozdělte na talíře, přidejte na kostičky nakrájený sýr a pár kuliček růžového pepře.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,39g
  • Sacharidy:

    186,98g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    123,37g
  • Vláknina:

    68,72g

Aktivita pro spálení: 89 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka Minestrone trochu jinak

(19 hlasů)
35min
303 kJ

Polévka s bílým zelím

(19 hlasů)
25min
210 kJ

Polévka ze záhonku

(27 hlasů)
25min
464 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

maxiking
03.05.2016
moniika
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z růžičkové kapusty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat