Prostreno.cz

Pražma s bazalkou a olivami

Recept na zdravou přípravu ryb.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 569 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy13g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté, osušené ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte, do ryb vložte bylinky, na plátky nakrájený česnek a obalte je v mouce.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem orestujte celou cibulku, přidejte olivy, ryby a opečte je z obou stran. Ryby přikryjte a duste 15-20 minut. Při dušení podlijte malým množstvím vody.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,30g
  • Sacharidy:

    218,90g
    • Cukry:

      6,84g
  • Tuky:

    214,58g
  • Vláknina:

    70,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
554 kJ

Treska s provensálským kořením

(18 hlasů)
1h a 5min
553 kJ

Candát na rajčatech

(10 hlasů)
1h a 5min
595 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražma s bazalkou a olivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat