Prostreno.cz

Treska na víně s rozinkami

Rychlá, zdravá a chutná příprava tresky na víně.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 548 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy9g
tuky6g

Ingredience na

  • 800 g tresky
  • 4 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 ml bílého vína
  • 50 g rozinek
  • 1 ks rajčete
  • 1 ks bobkového listu
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce sterilovaného zeleného pepře
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, po 5 minutách přidejte na plátky nakrájený česnek.
  2. Přidejte rozinky, rajčatový protlak, bobkový list promíchejte, vložte osolené porce ryby, zalijte vínem, přikryjte a duste 25 minut. Před koncem dušení přidejte zelený pepř.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,03g
  • Sacharidy:

    217,71g
    • Cukry:

      66,80g
  • Tuky:

    193,16g
  • Vláknina:

    34,10g

Aktivita pro spálení: 130 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
345 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
506 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
702 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska na víně s rozinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat