Prostreno.cz

Treska s pikantní hořčicí

Jednoduchý a zdravý recept na přípravu tresky.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 518 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy2g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Zapékací misku vymažte máslem a vložte filety z tresky. Podlijte polovinou vína, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 200°C asi 25-30 minut.
  2. Zbytek vína smíchejte s hořčicí, přidejte máslo a povařte, až se víno z části zredukuje.
  3. Porce ryby přelijte omáčkou a podávejte posypané zelenou petrželkou a vařenými zelenými fazolkami, posypanými oříšky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,90g
  • Sacharidy:

    85,90g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    92,10g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 123 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s estragonem

(12 hlasů)
35min
934 kJ

Treska s brokolicí

(9 hlasů)
45min
398 kJ

Treska v rajčatové omáčce

(18 hlasů)
40min
459 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska s pikantní hořčicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat