Prostreno.cz

Polévka ze tří druhů cibule

Jedna z variant, jak připravit chutnou cibulovou polévku.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 274 kJ / 65 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy13g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C. Oloupané, nakrájené cibule a celé stroužky česneku dejte na plech s pečícím papírem, pokapejte olejem a dejte na 20 minut do trouby. Občas cibuli promíchejte.
  2. Do hrnce dejte oloupané, na kostky nakrájené brambory, 1 snítku tymiánu, zalijte vývarem a přiveďte k varu. Vařte 10 minut. Přidejte cibuli připravenou v troubě. Vařte 5 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte. Podávejte posypané druhou snítkou nasekaného tymiánu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,30g
  • Sacharidy:

    179,30g
    • Cukry:

      24,53g
  • Tuky:

    87,24g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 65 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Citrónová polévka

(13 hlasů)
45min
242 kJ

Hrachová polévka

(31 hlasů)
30min
299 kJ

Polévka se špenátem

(21 hlasů)
30min
320 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka ze tří druhů cibule

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat