Prostreno.cz

Vepřové plátky v hořčicové omáčce

Plátky vepřového masa s hořčicí.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 1132 kJ / 270 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky20g

Ingredience na

  • 4 plátky vepřového masa - kýta, krkovice
  • 1 ks cibule
  • 1 ks bobkového listu
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 3 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 250 ml smetany
  • 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte a na rozehřátém oleji po obou stranách opečte. Potom přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, lehce osmahněte, podlijte horkou vodou, přidejte bobkový list, vmíchejte hořčici a duste doměkka.
  2. Během dušení maso podle potřeby podlévejte.
  3. Měkké maso přendejte do nahřáté nádoby. Potom vlijte do omáčky smetanu, ve které jste rozkvedlali hladkou mouku, dobře provařte a podle potřeby dochuťte solí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,02g
  • Sacharidy:

    141,80g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    164,65g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 270 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

(19 hlasů)
1h a 35min
536 kJ

Vepřové plátky s nivou v alobalu

(37 hlasů)
40min
654 kJ

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1113 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky v hořčicové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat