Prostreno.cz

Vepřové maso s fazolkami

Recept na dietní přípravu masa a zelených fazolek.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 459 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na

  • 500 g libového vepřového masa - nebo svíčkové
  • 1 ks velké cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 300 g zelených fazolek
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 2 lžičky chilli omáčky
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostičky a orestujte v horkém oleji, přidejte nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a restujte několik minut. Přidejte sójovou omáčku, sůl, cukr, koření a duste do změknutí masa.
  2. Fazolky uvařte zvlášť v osolené vodě. Uvařené, scezené fazolky přidejte k hotovému masu a promíchejte. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,30g
  • Sacharidy:

    163,00g
    • Cukry:

      111,60g
  • Tuky:

    14,71g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
594 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
634 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1271 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat