Prostreno.cz

Kapr na pivu

Zdravá porce ryby připravená na pivu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 40min

    1h a 15min příprava

    25min vaření

  • 539 kJ / 128 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce kapra osolte, opepřete a zakápněte pivem. Nechte asi hodinu odležet. Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte porce kapra, zalijte zbylým pivem, ochuťte kmínem a duste doměkka. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,30g
  • Sacharidy:

    128,00g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    129,55g
  • Vláknina:

    38,00g

Aktivita pro spálení: 128 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
543 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
325 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
655 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapr na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat