Prostreno.cz

Rizoto s petrželkou

Jednoduché, chutné rizoto.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 485 kJ / 116 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy15g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev nakrájejte na kostičky, petrželku nasekejte nadrobno.
  2. V kastrolu na oleji orestujte mrkev a nakrájený česnek. Přidejte propláchnutou rýží a ještě 2 minuty restujte. Zalijte vývarem a za stálého mícháni uvařte rýži doměkka.
  3. Do hotové rýže vmíchejte nudličky citrónové kůry, posypte parmazánem, petrželkou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,14g
  • Sacharidy:

    212,20g
    • Cukry:

      13,84g
  • Tuky:

    133,13g
  • Vláknina:

    35,10g

Aktivita pro spálení: 116 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Paella

(23 hlasů)
4h a 10min
560 kJ

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
1109 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
583 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rizoto s petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat