Prostreno.cz

Fenyklový salát s grepem

Opomíjený fenykl s červeným grepem.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 1263 kJ / 301 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy8g
tuky26g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte napříč na tenké plátky. Plátky dejte na talíř a jemně je osolte.
  2. Anglickou slaninu nakrájejte na proužky a orestujte ji na 1 lžíci oleje. Opečenou slaninu nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Grep důkladně oloupejte a rozdělte na kousky. Grep položte na plátky fenyklu a posypte anglickou slaninou.
  4. Vše posypte pepřem, oříšky, pokapejte olejem a ozdobte snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,40g
  • Sacharidy:

    112,10g
    • Cukry:

      29,34g
  • Tuky:

    184,40g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 301 kcal

37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

89

minut uklízení



Podobné recepty

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
715 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
598 kJ

Salát s čerstvým fenyklem

(12 hlasů)
15min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát s grepem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat