Prostreno.cz

Pstruzi na tymiánu

Velmi rychle a jednoduše pečení pstruzi vonící tymiánem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 829 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté pstruhy na kůži několikrát nařízněte, osolte je a posypte pepřem. Dovnitř pstruhů dejte snítky tymiánu, plátky citrónu, plátky česneku a pstruhy položte na plech s pečicím papírem.
  2. Pstruhy pokapejte olejem s máslem a pečte v troubě vyhřáté na 220 °C přibližně 30-35 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,30g
  • Sacharidy:

    129,90g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    188,38g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 198 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh na tymiánu

(12 hlasů)
40min
758 kJ

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
799 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
473 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat