Prostreno.cz

Švestková polévka

Netradiční vinná polévka se švestkami.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 481 kJ / 115 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy20g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na mírném ohni duste zralé, vypeckované švestky s malým množstvím vína, kouskem skořice, několika hřebíčky a jemnou strouhankou.
  2. Když jsou švestky rozvařené, zalijte je vínem a přiveďte k varu. Jakmile se polévka začne vařit, sundejte ji z plotny, proceďte ji a oslaďte moučkovým cukrem.
  3. K polévce podávejte bílé pečivo osmažené na másle.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,90g
  • Sacharidy:

    304,00g
    • Cukry:

      113,00g
  • Tuky:

    19,30g
  • Vláknina:

    56,00g

Aktivita pro spálení: 115 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
182 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
533 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Švestková polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat