Prostreno.cz

Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

Jehněčí kotlety marinované v teplé marinádě.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 60min

    50min příprava

    10min vaření

  • 1112 kJ / 265 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky22g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nejprve připravte přílohu. Papriky zbavte semeníků, nakrájejte na proužky a rozložte do zapékací mísy. Posypte kořením, osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem. Pak papriky dejte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 15-20 minut.
  2. V kastrolu smíchejte všechny ingredience na marinádu a jen prohřejte, nevařte!
  3. Ve velké pánvi zahřejte olej. Kotletky osolte a opepřete a zprudka opečte asi 2 minuty z každé strany. Naskládejte do mísy a zalijte marinádou. Přikryjte a uchovejte v teple. Nechte je marinovat 10 až 20 minut Pak je rozložte na mísu a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,70g
  • Sacharidy:

    243,20g
    • Cukry:

      98,40g
  • Tuky:

    327,80g
  • Vláknina:

    61,00g

Aktivita pro spálení: 265 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí na víně

(9 hlasů)
5h a 0min
1023 kJ

Pečená jehněčí kolena

(13 hlasů)
2h a 0min
1063 kJ

Jehněčí s pomerančovou kůrou

(10 hlasů)
3h a 20min
882 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat