Prostreno.cz

Slepičí polévka

Polévka ze slepice a cizrny

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 523 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy11g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cizrnu a houby předem namočte. Slepici omyjte a dejte vařit s fazolemi do 1,5 l vody. Vařte půl hodiny.
  2. Přidejte očištěnou zeleninu, zelí, nakrouhané na proužky, bobkový list a houby. Vařte, dokud nejsou maso a cizrna měkké.
  3. Pak slepici a zeleninu vyndejte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte zpět do polévky. Polévku osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    93,43g
  • Sacharidy:

    238,82g
    • Cukry:

      26,20g
  • Tuky:

    23,44g
  • Vláknina:

    91,10g

Aktivita pro spálení: 125 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí vývar

(11 hlasů)
60min
447 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
120 kJ

Vývar s rozšlehaným vejcem

(9 hlasů)
1h a 30min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Slepičí polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat