Prostreno.cz

Roštěná v marinádě

Opečené plátky roštěné naložené v jogurtové marinádě.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 1212 kJ / 289 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy23g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Plátky roštěné naklepejte, nařízněte na krajích a osolte.
  2. Kapii nakrájejte na drobné kostičky a spolu s pepřem, pálivou paprikou, mletým hřebíčkem, špetkou soli vmíchejte do jogurtu. Touto marinádou potřete připravené maso a nechte v lednici 2-4 hodiny.
  3. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte k němu bobkový list a celé hřebíčky a pomalu v něm opékejte naložené maso.
  4. Opečené maso vyjměte, do výpeku vlijte zbytek marinády a smetanu, nechte pár minut povařit. Jako přílohu podávejte rýži.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,22g
  • Sacharidy:

    303,80g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    214,10g
  • Vláknina:

    86,00g

Aktivita pro spálení: 289 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1049 kJ

Rolády z hovězí roštěné

(9 hlasů)
50min
1039 kJ

Roštěnky se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 20min
561 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Roštěná v marinádě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat