Prostreno.cz

Rybí filé s nektarinkou

Filé s mrkví a nektarinkou.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 416 kJ / 99 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na slabší nudličky, nektarinky nakrájejte na tenké klínky. Z dobře omytého citrónu nastrouhejte kůru. Petržel nasekejte.
  2. Na pánvi se 3 lžícemi másla orestujte mrkev a jemně ji osolte. Přidejte 2 lžíce citrónové šťávy, citrónovou kůru a nektarinky. Poduste 8 minut, vmíchejte petrželku a ořechy. Promíchejte a odstavte z ohně.
  3. Filé osolte, opepřete a na 4 lžících másla zvolna z obou stran opečte.
  4. Podávejte s mrkví a nektarinkami.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,74g
  • Sacharidy:

    117,30g
    • Cukry:

      24,00g
  • Tuky:

    146,55g
  • Vláknina:

    40,10g

Aktivita pro spálení: 99 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
799 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
473 kJ

Rybí filé s pórkem

(9 hlasů)
40min
517 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s nektarinkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat