Prostreno.cz

Treska na slanině

Chutný oběd nebo večeře pro milovníky ryb.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1027 kJ / 245 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy28g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 porce mořské tresky
  • 100 g slaniny
  • 1 ks cibule
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 1 špetka mletého nového koření
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 miska hladké mouky
  • 50 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a otestujte do zlatova na oleji. Pak přidejte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Porce tresky osolte, opepřete a obalte v mouce.
  3. Porce tresky vložte na cibulku, opečte je po obou stranách, podlijte 50 ml vody, přidejte koření a poduste 15-20 minut. V polovině dušení ryby otočte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,90g
  • Sacharidy:

    198,20g
    • Cukry:

      13,34g
  • Tuky:

    147,95g
  • Vláknina:

    55,00g

Aktivita pro spálení: 245 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení



Podobné recepty

Treska v kabátku

(11 hlasů)
50min
1318 kJ

Treska s petrželkou

(7 hlasů)
3h a 25min
393 kJ

Treska v zázvorové omáčce

(9 hlasů)
1h a 5min
596 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska na slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat