Prostreno.cz

Drůbeží játra na medu

Pikantní drůbeží játra s medem.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 676 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky10g

Ingredience na

  • 300 g drůbežích jater
  • 2 ks cibule
  • 2-4 kapky tabasca
  • 1 lžíce medu
  • 2 špetky soli
  • 4 lžíce řepkového oleje

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli orestujte na oleji, přidejte očištěná, na nudličky nakrájená játra, potom podle chuti tabasco nebo pálivou papriku, vmíchejte lžíci medu a osmažte doměkka. Hotová játra osolte.
  2. Podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,20g
  • Sacharidy:

    115,00g
    • Cukry:

      86,00g
  • Tuky:

    103,25g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová játra na jablkách

(11 hlasů)
35min
575 kJ

Játra s jablečným pyré

(14 hlasů)
50min
573 kJ

Kuřecí játra s jablky a rýží

(9 hlasů)
50min
967 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Drůbeží játra na medu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat