Prostreno.cz

Pstruh s ostrou hořčicí

Pikantní pstruh na listu kapusty.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 2h a 0min

    1h a 25min příprava

    35min vaření

  • 312 kJ / 74 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Hořčici, sůl, citrónovou šťávu, nasekanou pažitku a barevný pepř spolu prošlehejte.
  2. Omyté, osušené pstruhy touto směsí potřete zevnitř i na povrchu. Dovnitř pstruhů vložte snítky kopru.
  3. Každou rybu zabalte do dvou listů kapusty a ovažte potravinářským provázkem. Ryby nechte alespoň hodinu v chladu.
  4. Pak pstruhy uložte do pekáčku, podlijte vývarem a duste 25-35 minut, podle velikosti ryb.
  5. Na talíři položte na každého pstruha kousek másla a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,72g
  • Sacharidy:

    96,82g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    97,29g
  • Vláknina:

    36,10g

Aktivita pro spálení: 74 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh na grilu

(13 hlasů)
50min
595 kJ

Pstruh pečený s cuketou

(10 hlasů)
55min
347 kJ

Grilovaný pstruh

(7 hlasů)
60min
1158 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh s ostrou hořčicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat