Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Vánoční kapr připravený na sušeném fenyklu.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 40min

    2h a 15min příprava

    25min vaření

  • 742 kJ / 177 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy4g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 ks kapřích podkov
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • Na marinádu
  • 2 ks pomerančů
  • 2 lžíce semínek fenyklu
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  1. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,71g
  • Sacharidy:

    75,60g
    • Cukry:

      15,57g
  • Tuky:

    188,65g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 177 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení



Podobné recepty

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
325 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
655 kJ

Ovíněný kapr

(12 hlasů)
60min
529 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

moniika
26.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat